head_banner

Multifunction 10 i ka 1, 98% Pure Oxygen Machine

Multifunction 10 i ka 1, 98% Pure Oxygen Machine

He aha ?

ʻO nā mea hana he mea hou i ka lāʻau lapaʻau-esthetic, ʻo ia wale nō nā mea hana hydradermabrasion e hui pū ai i ka hoʻomaʻemaʻe, exfoliation, extraction a me nā kaʻina hana hydration.

图4

 

10 pono hana

1. dermarbasion (aqua peeling H2 O2 hoʻomaʻemaʻe)
2. kani ultrasonic lawe mai
3. RF hāpai
4. lapaʻau anu
5. pū puhi
6. ʻili ʻili
7. hāpai bio
8. oxygen & LED kukui mask
9. micro au
10. mele

 

Hiʻona Nui: Oxygen Mask + mele + nā kala like ʻole PDT photon alakaʻi i ka lāʻau māmā
Ultrasound: Ma o 1 miliona a i 3 miliona mau haʻalulu, komo ka ʻiʻo i ka hohonu i loko o ka ʻili, hoʻomaʻamaʻa mālie i nā cell, hoʻoikaika i ka metabolism, hoʻonui i ka viability cell, a hoʻomaikaʻi i ke kahe koko a me ka lymph.
ʻili ʻili: hoʻomaʻemaʻe haʻalulu: Keʻokeʻo, ka ʻili make, ka wehe ʻana i ka ʻeleʻele
Galvanic BIO Microcurrent: Hoʻomaikaʻi i nā laina maikaʻi ma nā maka, hoʻonui i ka paʻa, a hoʻomālamalama i nā maka.Hāpai ʻia ke alo / Hoʻopaʻa i ka ʻili
Hammer anu:Hoʻemi i nā pores, hoʻopaʻa i ka ʻili, wehe i nā wrinkles, hoʻoikaika i ka hyperplasia collagen, hoʻopau i ka ʻulaʻula a me ka naʻau, a hoʻopau i nā pōʻai ʻeleʻele a me nā ʻeke ma lalo o nā maka.
Hoʻopuʻu Oxygen:Hoʻokomo ʻia nā meaʻai i loko o ka papa hohonu o ka ʻili e ka oxygen sprayer injecting, hoʻopiha wikiwiki i ka ʻili, hoʻihoʻi i ka elasticity a hoʻopau i nā wrinkles.
Peel jet oxygen:Hiki ke maʻalahi ka oxygen atmization e ka ʻili a hāʻawi i ka oxygen lawa i ka ʻili, hoʻonui i ka hana cell, hoʻomaikaʻi i ka ʻeleʻele ʻeleʻele, hoʻolilo i ka ʻili i rosy a transaprent, hoʻopaneʻe i ka ʻelemakule o ka ʻili.

Poʻo ION:electro ion penetration , hohonu ke komo ʻana, ʻoi aku ka maikaʻi o ka lawe ʻana i ka huahana

 


Ka manawa hoʻouna: Iulai-20-2022