head_banner

Hydrofacial

Hydrofacial

Hydrodermabrasion
Hydradermabrasion - ka mea hou loa i ka ʻenehana mālama ʻili.Hoʻohana ʻo hydradermabrasion i nā mana hoʻōla maoli o ka wai a me ka oxygen e hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili me ka ʻole o ka hoʻohana ʻana i nā kristal paʻakikī a i ʻole nā ​​​​wands textured abrasive, e hoʻoulu ai i ka ʻili hohonu a me ke olakino.
Bio RF lima
Hoʻokiʻekiʻe ka maka BIO, hoʻonui i ka permeability cell, kōkua i ke kino i ka hoʻopili maikaʻi ʻana i nā meaʻai a me ka wai, ke koko oxygenated.hoʻonui i ka pae collagen synthesis, hoʻemi i nā wrinkles, i ʻoi aku ka palupalu o ka ʻili, hiki ke maʻalahi a ʻālohilohi.
Nui-polar RF Radio Frequency lima
Wehe i nā pores, hoʻonoho i ka hoʻomehana ʻana o ka ʻiʻo, wehe i nā pores e hoʻoikaika i ka ʻokiʻoki ʻana o ka collagen subcutaneous a hoʻopaʻa, hoʻomaha i nā wrinkles, hana i ka collagen hou, e ʻoi aku ka paʻakikī o ka ʻili ma hope.
ʻO ke kani kani ultrasonic
Hoʻokomo ka Ultrasound i nā huahana i loko o nā ʻiʻo subcutaneous.hoʻoikaika i ka microcirculation a me ka hoʻohou ʻana o ka ʻili.Hiki i nā huahana ke komo hohonu i loko o ka ʻili, e wikiwiki i ka absorption.
Paʻa hoʻoponopono hau
Hiki i ka lima hoʻoponopono hau ke hoʻomaloʻo i ka ʻili, hoʻoemi i nā pores, hiki i ka ikehu hau ke komo mai ka epidermis a i ka ʻili hohonu, e hoʻoikaika koke i ka ʻoki ikaika ʻana o nā pores ʻili, no laila ua hoʻokumu ʻia kahi ʻāpana o ka pale manuahi kūlohelohe i ka ʻili o ka ʻili e hoʻopaʻa i nā ʻike meaʻai.
pū puhi oxygen
ʻO ka Oxygen spray kahi palapala hoʻouna no nā huahana mālama ʻili wai i hoʻomohala ʻia e hoʻomaʻemaʻe ikaika a hoʻopiha i nā pae wai o ka ʻili.Hoʻohana ʻia kahi pū puhi ea e hāʻawi i kahi noi kūpono o nā mea hana e like me ka noe maikaʻi ma nā wahi lapaʻau, e hāʻawi ana i ka microdermabrasion hoʻopau ʻana i ka mālama ʻana i ka mea e hōʻoluʻolu mālie a hoʻomaha i ka ʻili i ka huhū, ʻeha a me ka lā.
ʻO ka pale alo LED me 7 kala
Ua hōʻike ʻia ka maikaʻi o nā LED light therapy no ka mālama ʻana i kekahi mau ʻano o ka ʻelemakule ʻili.Ua hōʻike ʻia nā haʻawina lehulehu i ka hoʻomaikaʻi ʻana o ka wrinkle maikaʻi, ka hyperpigmentation mottled, ka ʻāʻī a me ka sallowness.Kākoʻo ʻia kēia mau hopena e ka hana collagen a hoʻonui i ka hoʻonui.
Pono
Hoʻoulu hou i ka lā i pōʻino ka ʻili-maka, ʻāʻī, poʻohiwi, kua, lima a me nā wāwae.
E ho'ēmi i nā kiko makahiki
E ho'ēmi i ka waihoʻoluʻu o ka ʻili
E hōʻemi i ka ʻeʻe a me nā ʻeleʻele pāpaʻu mai ka ʻeha i hala
Wehe i nā poʻo ʻeleʻele a me nā poʻo keʻokeʻo
Hoʻomaikaʻi i ke olakino ʻili holoʻokoʻa
Mamua & Mahope o ka Lapaau

HFD


Ka manawa hoʻouna: Nov-24-2021